Preparation and characterization of carboxymethylcellulose from sugar cane bagasse (1993)
Source: Ciência e Cultura. Unidade: IQSC
Assunto: FÍSICO-QUÍMICA ORGÂNICA
ABNT
CAMPANA FILHO, Sergio Paulo e CURVELO, Antonio Aprigio da Silva e CARASCHI, J C. Preparation and characterization of carboxymethylcellulose from sugar cane bagasse. Ciência e Cultura, v. 45, n. ja 1993, p. 42-5, 1993Tradução . . Acesso em: 20 maio 2024.APA
Campana Filho, S. P., Curvelo, A. A. da S., & Caraschi, J. C. (1993). Preparation and characterization of carboxymethylcellulose from sugar cane bagasse. Ciência e Cultura, 45( ja 1993), 42-5.NLM
Campana Filho SP, Curvelo AA da S, Caraschi JC. Preparation and characterization of carboxymethylcellulose from sugar cane bagasse. Ciência e Cultura. 1993 ;45( ja 1993): 42-5.[citado 2024 maio 20 ]Vancouver
Campana Filho SP, Curvelo AA da S, Caraschi JC. Preparation and characterization of carboxymethylcellulose from sugar cane bagasse. Ciência e Cultura. 1993 ;45( ja 1993): 42-5.[citado 2024 maio 20 ]